میکرونیدلینگ micro-needling

مزوژل- ژل مزوتراپی
مزایای تزریق ژل مزوژل و میزان ماندگاری و زمان بندی تزریق ژل مزوژل
آوریل 16, 2019
لیفتینگ صورت | انواع لیفتینگ صورت | لیفت صورت با جراحی و خطرات جراحی لیفتینگ صورت
لیفتینگ صورت | انواع لیفتینگ صورت | لیفت صورت با جراحی و خطرات جراحی لیفتینگ صورت
آوریل 19, 2019

میکرونیدلینگ micro-needling

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ در حقیقت یک شیوه ی ساخت کلاژن در پوست است که با برانگیختن خودکار پوست سبب بهبودی و التیام صدمات بافت و ساختمان پوست می شود. ترمیم و معالجه ی آسیب های پوست با تحریک کلاژن جهت رفع و درمان چروک های ریز ، اسکارهای ناشی از جای جوش و زخم و سوختگی و التیام وضعیت عمومی پوست استفاده می شود.

در روش میکرونیدلینگ از سوزن های فراوان نازک و باریک و ریزی جهت به وجود آوردن زخم ها و خراش های کوچک و ریز پوستی به کار گرفته می شود تا سبب ایجاد ساخت الاستین و کلاژن در پوست شوند. پروسه ی التیام پوست به استحکام سطوح پوستی و رفع و کشیدن خطوط و چین های صورت منجر می شود ، همچنین پوست ویژگی الاستیسیته ی خود را مجدداً به دست می آورد ، خون رسانی به بافت ها بیشتر شده و وضعیت عمومی پوست بهبود می یابد.

روش های انجام میکرونیدلینگ

روش میکرونیدلینگ با شیوه ی سنتی با استفاده از درمارولر و شیوه ی خودکار و جدید با به کارگیری ابزار درماپن صورت می پذیرد. درمارولر از یک غلتانک ساخته شده و بر طبق میزان فرو روی  مورد احتیاج در بافت و اندام مورد هدف در ابعاد و اندازه های مختلفی ساخته شده که هر اندازه ارتفاع سوزن زیادتر باشد میزان فرو روی  زیادتر و در نهایت معالجه با تاثیرگذاری بیشتری پیشرفت خواهد نمود. گزینش سایز سوزن برطبق محل و نواحی مورد هدف و روش و چگونگی معالجه با یکدیگر فرق دارد.

شیوه ی خودکار و جدید میکرونیدلینگ با ابزار درماپن صورت می پذیرد که همانند یک قلم می باشد و چندین سوزن  بر روی نوک و دهانه ی آن   قرار گرفته است و با تکان دادن آن به صورت رفت و برگشتی سوزن ها ، شکاف و منفذ لازم در پوست ایجاد می شود. در روش مکانیزه با دستگاه درماپن میزان فرو روی سوزن و سایز آن  تغییر پذیر می باشد. شکاف ها و منفذهای به وجود آمده فراوان کوچک و جزئی بوده که به   طور طبیعی با چشم قابل مشاهده نیستند و در طی چند ساعت مسدود می شوند و کمی ورم و قرمزی که پس از میکرونیدلینگ به وجود آمده ظرف چند روز ناپدید خواهد شد و هیچ نوع نشانه یا شکاف و زخمی در محل موردنظر باقی نخواهد ماند.

عمق نفوذ دکتر پن - عمق نفوذ میکرونیدلینگ

موارد کاربرد میکرونیدلینگ

  • رفع افتادگی و شلی پوست صورت ، گردن و دست ها
  • رفع ترک های پوستی ناشی از بارداری و چاقی و لاغری
  • رفع تیرگی و لک های پوستی
  • رفع جای آکنه ، آبله مرغان و سالک
  • بهبود و ترمیم فرورفتگی و خطوط و چین های پوستی
  • رفع جای سوختگی و عفونت
  • رفع و بهبود ریزش مو

خطرات میکرونیدلینگ

این متد درمانی جهت رفع و بهبودی آسیب های ساختاری پوست یک شیوه ی ایمن و کم خطر می باشد اما علائم ذیل امکان دارد در برخی افراد مشاهده شود؛

سفت شدن و قرمزی پوست که این نشانه پس از طی چند ساعت ناپدید و رفع می گردد و در حالتی که معالجه به صورت عمقی انجام گرفته باشد امکان دارد تا مدت ۴۸ ساعت تداوم یابد. خشک شدن پوست نواحی تحت درمان یکی از اثرات دیگر میکرونیدلینگ است که جهت برطرف کردن آن از پمادها و کرم های نرم کننده و التیام دهنده بهره گرفته می شود.پس از میکرونیدلینگ پوست ملتهب می گردد و به نور و اشعه حساسیت پیدا می کند که برای رفع این مشکل نیز از کرم های ضدآفتاب و پمادهای مخصوص تجویز می گردد.

موارد ممنوعیت استفاده از متد میکرونیدلینگ

عفونت های پوستی نظیر وجود تبخال و زخم و به علاوه پیشینه ی فزون گوشتی در پی صدمه به پوست از نمونه های ممنوعیت استفاده از روش میکرونیدلینگ است. بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی ، دیابت ، ام اس گزینه های خوبی جهت انجام این روش نیستند. افرادی که به جنس فلزات فولاد و تیتانیوم به کار رفته در این سوزن ها آلرژی دارند هم نبایست از این شیوه درمانی استفاده کنند. تا ۲ روز پس از انجام بوتاکس و تا ۱۴ روز پس از تزریق ژل های پر کننده و حجم دهنده با درمان با میکرونیدلینگ  می بایست فاصله افتد ، چرا که سبب ملتهب شدن قسمت های تحت درمان می شود.


موضوع مرتبط :

مواد مزوتراپی ، کوکتل مزوتراپی

4.5/5 - (13 امتیاز)
سارا ارجمند
سارا ارجمند
متخصص زیبایی و جوانسازی پوست و مو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پزشک هستید؟ با ما در ارتباط باشید