انواع پروتز گونه چگونه انجام می شود؟ جنس پروتزهای گونه چیست؟
همه چیز در مورد پروتز سینه
تزریق چربی و هر آنچه نیاز است در مورد تزریق چربی بدانید
تزریق چربی و هر آنچه نیاز است در مورد تزریق چربی بدانید، موضوع این مطلب آموزشی است. موارد کاربرد تزریق چربی به همراه ارائه خطرات تزریق چربی را خواهید آموخت.
با افزایش سن و یا کاهش وزن ناگهانی از ساختار و بافت موجود در پوست صورت کاسته می شود که این امر خطوط و چین ها و شلی پوست را افزایش می دهد ، از این رو بعضی مواقع کشیدن و سفت تر کردن پوست سبب جوان سازی آن نمی شود و بالعکس حجم دهی و پر کنندگی بافت های صورت موجب جوان شدن ساختار و باف پوست می شود که روش تزریق چربی به عنوان یکی از متدهای درمانی در این خصوص اهمیت می یابد.
تزریق چربی یا همان لیپوانجکشن ، هنگامی انجام می شود که که قصد داشته باشیم که چربی را از قسمتی از بدن بیمار برداشته و به ناحیه ی دیگر در بدن او منتقل کنیم تا نواحی گیرنده ی چربی حالت و فرم خود را مجدداً به دست آورند. با لیپوانجکشن صورت پر تر و سفت تر شده که این امر سبب جوان سازی ساختار پوست می شود.
موارد کاربرد تزریق چربی
استفاده مهم و عمده ی تزریق چربی پر نمودن و حجم دهی به قسمت هایی از صورت و بدن می باشد که به سبب افزایش سن و کم شدن وزن بدن فرد دستخوش چین و گودی و شلی پوست شده اند. از این رو از پراهمیت ترین و عمده ترین کاربرد این متد درمانی زیبایی می توان موارد زیر را نام برد:
- از بین بردن خطوط نازولبیال و خطوط اخم
- حجم دهی و برجستگی به لب ها
- بهبود ظاهر چانه و شکل دهی به آن
- رفع فرورفتگی ها و پروک های صورت و دست ها
- حجم دهی و برجستگی سینه ها و برطرف کردن عدم قرینگی در آن ها
- حجم دهی و برجسته کردن باسن
- برطرف کردن چروک ها و ناهمواری های موجود در بدن و صورت
- جوان سازی واژن
- ترمیم جای زخم
فاکتورهای اثرگذار در متد درمانی تزریق چربی
- گزینش نقاط و نواحی که جهت گرفتن چربی مناسب هستند.
- میزان رگ ها و حرکت در نواحی تحت درمان
- میزان ارتباط بافت چربی با خون ، لیدوکائین
- روش های برداشت چربی و انتقال آن
- دوز چربی تزریقی
قسمت ها و نواحی مناسب جهت برداشت چربی برای تزریق
گزینش قسمت ها و نواحی که از آن ها چربی برداشت می شود مورد بسیار مهمی در این عمل می باشدو نواحی بیرونی ران ها از قسمت های مناسب برای برداشت چربی هستند ، اما چربی از نواحی دیگری نظیر باسن و پهلو و … هم قابل برداشت می باشد. گرفتن چربی از قسمت هایی از بدن که به برنامه غذایی و نوع آن پایداری و ثبات نشان می دهند مقدم بر نواحی دیگر است.
مدت ماندگاری تزریق چربی
اثربخشی و ماحصل عمل تزریق چربی کاملاً به روش اجرا و تجربه و تبحر دکتر معالج ارتباط داردو در صورتی که به طور صحیح و اصولی صورت نگیرد ، طول عمر چربی تزریقی ۳ تا ۴ هفته زیادتر نخواهد بود. از این رو میزان دوام و پایداری چربی تزریقی به روش های تزریق چربی و به علاوه نقاط دریافت کننده پربی مرتبط است و از چند ماه تا چند سال تغییرپذیر می باشد. قسمت هایی با بیشترین خونرسانی و پایین ترین میزان حرکت فراوان ترین طول عمر را دارند. فراوان ترین میزان دوام و پایداری در قسمت های زیر چشم ، گونه ها و پیشانی و پایین ترین میزان دوام و پایداری در قسمت لب ها ، خطوط نازولبیال و خطوط اخم است.
مزایای تزریق چربی
- در این متد درمانی به سبب آنکه از بافت چربی بدن بیمار چربی استخراج می شود ، امکان بروز حساسیت بسیار ناچیز است. همچنین به سبب آنکه چربی از یاخته های طبیعی به وجود آمده اند اممکان حرکت آن در نواحی موردنظر نسبت به ژل ها و فیلرها کمتر است.
- در مقایسه با دیگر شیوه های تزریق و ژل ها و فیلرها دوام و پایداری زیادی دارد.
- در این شیوه به سبب آنکه از چربی بدن خود بیمار بهره گرفته می شود ، نتیجه و ماحصل پایانی عادی و طبیعی تر از دیگر شیوه های تزریقی است
- در تزریق چربی در مقایسه با تزریق دیگر ژل ها و فیلرها امکان بروز عفونت بسیار اندک است.
- زمان ریکاوری پس از تزریق چربی ، کمتر از تزریق ژل ها و فیلرهای دیگر است.
خطرات تزریق چربی
رایج ترین نشانه ای که امکان دارد در نواحی برداشت چربی و در نواحی دریافت کننده چربی به وجود آید کبودی و تورم در این نقاط است. در این شیوه ی درمانی زیبایی امکان بروز عفونت خیلی اندک است و در بعضی موارد هم با تزریق نادرست و عدم مهارت و تخصص پزشک امکان دارد عدم قرینگی در قسمت های گوناگون صورت به وجود آید.
موضوعات مرتبط :